jazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničíjazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničíjazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničí
 
 
 


Utorok, 9/24/2019  




Jazyk
Typ štúdia
     
 

Podmienky vstupu do Írska

Občania Slovenskej republiky ako členovia Európskej únie, sú oprávnení pracovať v Írsku bez pracovného povolenia, avšak musia sa registrovať na imigračnom úrade, aby získali povolenie k pobytu. Registrovať sa môžte najneskôr do 3 mesiacov po vstupe do Írska. Pri registrácii sa musíte preukázať platnou pracovnou zmluvou a Váš zamestnávateľ musí tiež vyplniť časť prihlasovacieho formulára.

Povolenie k pobytu sa vydáva na 5 rokov a je obnoviteľné.

Podrobné informácie o prihlasovaní sa budú k dispozícii v nasledujúcich dňoch.



Späť
 
     

Rady skúsených - Austrália
Rady skúsených - štúdium jazykov
Rady skúsených - Írsko
Írsko
Informácie o krajine
Podmienky vstupu do Írska
Životné náklady
Jazykové kurzy
Ako si vybrať kurz
Doprava
Informácia o cenách
Medzinárodné jazykové certifikáty
Poistenie
Pracovné povolenie
Prečo študovať v zahraničí
Priebeh kurzu
Stravovanie
Typy kurzov
Ubytovanie
Voľnočasové aktivity
Ďalšie informácie
Čo hovoria naši klienti
Nezáväzná prihláška na jazykový kurz
 
Technická podpora Dizajn a programovanie: Millennium 000