jazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničíjazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničíjazykové kurzy v zahraničí | práca v zahraničí
 
 
 


Streda, 10/23/2019  




Jazyk
Typ štúdia
     
 

Podmienky vstupu do Írska

Občania Slovenskej republiky ako členovia Európskej únie, sú oprávnení pracovať v Írsku bez pracovného povolenia, avšak musia sa registrovať na imigračnom úrade, aby získali povolenie k pobytu. Registrovať sa môžte najneskôr do 3 mesiacov po vstupe do Írska. Pri registrácii sa musíte preukázať platnou pracovnou zmluvou a Váš zamestnávateľ musí tiež vyplniť časť prihlasovacieho formulára.

Povolenie k pobytu sa vydáva na 5 rokov a je obnoviteľné.

Podrobné informácie o prihlasovaní sa budú k dispozícii v nasledujúcich dňoch.



Späť
 
     

Írsko
Informácie o krajine
Podmienky vstupu do Írska
Životné náklady
High school
Highschool
Ďalšie informácie
Čo hovoria naši klienti
Prihláška na Highschool
 
Technická podpora Dizajn a programovanie: Millennium 000